翻訳と辞書 |
Sergio Román Othón Serna Saldívar : ウィキペディア英語版 | Sergio Román Othón Serna Saldívar Sergio Román Othón Serna Saldívar is a full time professor and researcher with the Monterrey Institute of Technology and Higher Education (Tec de Monterrey) who specializes in food science. His work has been recognized with Level III membership in Mexico’s Sistema Nacional de Investigadores and various awards.〔(【引用サイトリンク】publisher= 5 Congreso Internacional de Nixtamalización Mexico )〕 ==Education== Dr. Serna holds a BS in agricultural and zoological sciences from the Tec de Monterrey, Campus Monterrey (1980), as well as a masters in nutrition and a doctorate in food science in technology from Texas A&M University.〔〔〔(【引用サイトリンク】publisher= Buho Legal )〕
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Sergio Román Othón Serna Saldívar」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|